Facem totul din pasiune

Activitatea noastra a nascut din pasiunea si dragostea pentru cainii Ciobanesti de Bucovina.

Calitatile care ne recomanda sunt:

    • Pasiune
    • Experienta
    • Onestitate

Prima data cand am vazut un Ciobanesc Romanesc (un  mioritic) era prin anii ‘80 . Era un caine ciobanesc mioritic cumparat din Radauti – un caine super frumos ! Acela a fost momentul in care m-am indragostit de cainii ciobanesti romanesti !

Marius Florescu - proprietar

Canisa de Târgul Ieșilor este o canisa nouă care a primit în luna august 2019 titlul de crescător internaţional recunoscut de FCI.

În prezent, canisa de Târgul Ieșilor are în proprietate trei câini:

1. U-Gruia de Humor, născut la 30.04.201 din H-Roman de Humor și L-Karina de Humor. Este un mascul cu drept de monta, campion România Junior, Campion Romania, Campion Moldova și Campion Serbia, cu testele de displazie de șold și cot pozitive (HD-B si ED-0).

2. Hara de Plai Bănățean, născută la 20.01.2019. Este o femelă din Jina de Țara Vrancei (campioană mondială și campioana în România) și Xeno de Șomcuța Mare Vom Marcean.

3. Lora Valea Rece, nascută la 18.08.2017 din Baltag de Voivodeasa și Gaya Valea Rece. Este o femelă cu drept de monta, cu testele de displazie de șold și cot pozitive (Hd -C și ED-0 ).

Care este scopul nostru?

Noi ne propunem să creștem câini sănătoși, din părinți sănătoși, cu testele de displazie de șold și cot pozitive.

canisa noastră va face monte doar cu exemplarele de câini ce au testele de displazie de șold și cot pozitive. De asemenea, aceștia nu trebuie să aibă probleme de sănătate și să dețină drepturile de monta obținute conform regulamentelor AChR!

Sunteți atrași de acest domeniu? Vă puteți alătura echipei noastre! Ne dorim să găsim sponsori implicați care să ne ajute să ne împlinim obiectivul principal – cel de a avea câini sănătoși, din părinți sănătoși și cu acte în regulă.

Pentru a vă convinge de autenticitatea câinilor noștrii suntem dispuși să realizăm teste ADN pentru toți puii care vor rezulta din canisa.

De asemenea, vom face declarații pe propria răspunde și declarații de monta, legalizate la notariat. Fiecare cumpărător va primi o copie din aceste declarații.

Respectăm câinii și proprietarii acestora și de aceea ne dorim să facem lucrurile cum trebuie!

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati